Патриотично хоро се изви на площад Академик Николай Хайтов“ в

...
Патриотично хоро се изви на площад Академик Николай Хайтов“ в
Коментари Харесай

Патриотично хоро в Асеновград поведе кандидатът за кмет от НФСБ Милко Милков

Патриотично хоро се изви на площад „ Академик Николай Хайтов “ в Асеновград в съботния ден. В него ръка за ръка се хванаха десетки асеновградчани и посетители на града. Инициативата бе проведена от кандидат-кмета Милко Милков и неговия екип от претенденти за общински съветници, подкрепени от Коалиция НФСБ (ВМРО-БНД). " Идеята за патриотичното хоро не се роди инцидентно. Смятам, че самодейността е знак на обединяването. Чрез съботната хоротека желанието ни бе да покажем на жителите, че вървейки напред единни ръка за ръка, можем да бъдем мощни и дружно да реализираме цели и задания ", сподели пред асеновградчани Милков. По традиция, претендентите за кмет и съветници от обединението бяха в шатрата на площада в съботния ден. Там те се срещнаха персонално с асеновградчани и беседват с тях за проблемите в града и общината. Много хора се стопираха, с цел да споделят какво ги вълнува и какво желаят да се промени в локалното ръководство.
Точно в 12:00 ч. танцьори от Танцово шоу „ Кабири “ излязоха пред шатрата на коалиция НФСБ (ВМРО-БНД) на площад " Академик Николай Хайтов " и заиграха под фолклорните ритми от пиринския край. Живописните носии от Пирин привлякоха вниманието на жителите на Асеновград, които се струпаха край танцьорите. Веднага след късата фолклорна стратегия на площада се изви дълго кръшно българско хоро, което бе поведено от кандидат-кмета на патриотите Милко Милков. След него се хванаха и претендентите за общински съветници от коалиция НФСБ (ВМРО-БНД). Танцьорите от танцово шоу „ Кабири “ пък не пропуснаха да поканят и пристигналите на площада асеновградчани и посетители. Множество други се причислиха към танцуващите, а още повече се събраха и в публиката в близост.

„ За мен беше доста специфичен ден! Благодаря на всички наши съграждани, които ни почетоха и дружно извихме кръшното българско хоро на площада “, показа прочувствено претендентът за кмет на Асеновград Милко Милков. Той добави, че всеки ден жителите могат да намерят в шатрата на площад „ Академик Николай Хайтов “ информация за това, какви решения на проблемите предлага коалиция НФСБ (ВМРО-БНД) за града за да бъдат заменени порочният модел на ръководство на община Асеновград и хората, които я ръководят.
Милко Милков напомни, че всеки ден до петък (25.10.19 г.) за най-малките продължава да работи есенната работилница, в която децата могат да творят с естествени материали, дружно със своите родители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР