Патриотичната коалиция ВМРО-БНД, ПП Воля и НФСБ регистрираха кандидат депутатската

...
Патриотичната коалиция ВМРО-БНД, ПП Воля и НФСБ регистрираха кандидат депутатската
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки води листата на българските патриоти във Варна

Патриотичната коалиция ВМРО-БНД, Политическа партия " Воля " и НФСБ записаха претендент депутатската си листа за парламентарните избори в РИК - Варна. Водач на листата е евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация и заместител ръководител на организацията, Ангел Джамбазки. Втора в листата е Полина Христова-Цанкова, някогашен народен представител от Политическа партия " Воля " от 44 Народно събрание и заместител ръководител на партията. На трето място е някогашният депутат от левицата Иван Иванов. На четвърто място е младият Теодор Карбов от квотата на НФСБ, а на пето - Веселин Кунчев от Политическа партия " Воля ". На шеста позиция в листата на патриотите е локалния координатор на Вътрешна македонска революционна организация, Венцислав Сивов. Най-младият претендент народен представител в патриотичната листа е едвам на 21 години.

Регистрирахме листа от 30 души, даже сме планували 4 запаси. Очакванията ни са за най-малко два мандата в идващия парламент от Варна, разяснява след регистрацията регионалния координатор на Вътрешна македонска революционна организация Варна, Венцеслав Сивов. Патриотите се сплотяват към 10 правилото за ръководство на България. Сред тях са  като измежду тях преди всичко са  „ национално помиряване и преустановяване на междуинституционалните войни “. 

В управленската им стратегия е заложено още повишение на приходите и пенсиите; ограничения против монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; превъзмогване на демографската катастрофа; недопускане на Движение за права и свободи в ръководството на България; самостоятелна и национално виновна външна политика; отбрана на обичайното семейство и недопускане на еднополови бракове; преустановяване на обществения паразитизъм “. Коалицията ще се бори и за децентрализация; нулева приемливост към корупцията; нов Обществен контракт и др.  


 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР