Патрик Първеев - един от биячите, осъдени за побоя над

...
Патрик Първеев - един от биячите, осъдени за побоя над
Коментари Харесай

Нови разкрития по делото за убийството на Георги в Борисовата градина

Патрик Първеев - един от биячите, наказани за побоя над тригодишния Христо през 2015 година, се яви като очевидец по делото за убийството на 16-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина, за което е упрекнат Йоан Матев.


В правосъдната зала стана ясно, че преди три години Първев е бил измъчван и склоняван от съкилийници в ареста да направи лъжливи признания, че той е килърът на Георги Игнатов. Днес той отхвърли да има нещо общо със случая.

По време на днешното съвещание на съда бяха показани и аудиозаписи от телефон 112. От тях излиза наяве, че екипът на незабавна помощ е имал усложнение да откри мястото на убийството.

Непосредствено след нещастието до полицията са подадени два сигнала. Според единия - причинителите са почитатели на Левски, които упражняват бокс на стадиона. Според втория причинителите са двама братя близнаци от строителния колеж.
 Съдът заседава по делото за убийството в Борисовата градина Съдът заседава по делото за убийството в Борисовата градина
Продължава делото за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина. По време на днешното съвещание на съда бяха показани аудиозаписи от телефон...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР