Патриарх Неофит направи обръщение към българите за настъпващата Нова 2019

...
Патриарх Неофит направи обръщение към българите за настъпващата Нова 2019
Коментари Харесай

Патриарх Неофит: Измина още една година от дългия низ на времето


Патриарх Неофит направи послание към българите за настъпващата Нова 2019 година.

В него се отбелязва, че в края на миналата и началото на новата година ние благодарим на Бога за всичките Негови щедрости, за великата Му благосклонност и дълготърпение към нас, недостойните, само че надълбоко в сърцата си предани Нему и обичани от Него рожби.

Измина още една година от дългия низ на времето, което Господ Бог ни е дарувал, с цел да възрастваме и да се спасяваме в Него. Да възрастваме във вярата и добродетелите, в следването на Господния път, в нашето богоуподобяване и в съграждането на Църквата, която Господ ни е оставил като сигурен избавителен транспортен съд измежду бурите на житейското море, се споделя в обръщението на патриарха.
Камери и цивилни служители на реда ще наблюдават за реда в новогодишната нощ Големите градове са подготвени с празничната си стратегия
Българският патриарх показва, че и по този начин, благодарили на Господа, навлизаме в новата година с нова вяра за напредък и подсилване на нашата Православна черква и скъпото ни Отечество, за мир и берекет във всеки български християнски дом и всяка християнска душа.

"Да бъде благословено и прославено името Господне, да бъде благословена и нашата скъпа Родина България за популярност Божия и за положителното и благопреуспяването на обичния ни православен народ!

Божията благосклонност и Неговата всещедра и всепобеждаваща обич да бъдат постоянно с нас, Божията крепка Десница да ни управлява във всяко наше персонално и общностно дело, с което и през Новата 2019 година ще продължим да построяваме нашите бъднини ", пожелава българският патриарх Неофит и благославя: "Бог на мира и любовта да бъде с всички нас! За доста и благословени години! " /btv
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР