Пътник удари и ограби таксиметров шофьор в Монтанско. Случката се

...
Пътник удари и ограби таксиметров шофьор в Монтанско. Случката се
Коментари Харесай

Пътник преби и ограби таксиджия, свали му и ризата от гърба

Пътник удари и ограби таксиметров водач в Монтанско. Случката се разиграла на 20 август към 20 часа - трима поданици на видинското село Горни Лом - двама мъже на 43 и 25 години и 19-годишна жена пътували през г Монтана в посока към Горни Лом в лек автомобил " Дачия Сандеро " с видинска регистрация, ръководен от 50-годишен гражданин на видинското село Средогрив.

43-годишният пасажер имал спогодба с 50-годишния лидер да ги транспорти от Горни Лом до Владимирово и назад - против възнаграждение. На връщане, на ул. " Климент Охридски " в Монтана зародил спор сред лидера и 43-годишния пасажер, при което пасажерът нанесъл удари в региона на лицето и тялото на лидера, скъсал ризата му и я взел дружно с намиращото се в джоба ѝ портмоне със сумата от 65 лева

Полицейските чиновници открили тримата пасажери от Видин в региона на автогара Монтана. Отнетите движимости са върнати на лидера на лекия автомобил. 43-годишният пасажер от село Горни Лом, престъпно проявен, е арестуван в районно управление (на МВР) Монтана за период до 24 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР