Пътни строители излизат отново на протест днес, тежка техника пак

...
Пътни строители излизат отново на протест днес, тежка техника пак
Коментари Харесай

Пътни строители пак блокират центъра на София, утре шествие на КНСБ и Подкрепа |

Пътни строители излизат още веднъж на митинг през днешния ден, тежка техника отново ще премине по жълтите павета на София. Очакват се блокади на придвижването. 

До 12,30 часа се не разрешава влизането на коли по бул. „ Цар Освободител “ сред ул. „ Г.С.Раковски “ и бул. „ Кн. Александър Дондуков “, като се изключи транспортните средства на участниците в митинга, заяви Столична община. 

От сектора излизат с искане за оставката на районния министър Виолета Комитова. Недоволните оповестиха, че поставят завършек на дебатите с отрасловото ведомство и желаят незабавна среща с премиера Стефан Янев. В противоположен случай стартират ежедневни блокади в София и са подготвени и на по-крайни дейности.

машини и тежка техника блокираха центъра на столицата в продължение на четири часа. 

За на следващия ден пък са планувани шествие и протест на КНСБ и КТ " Подкрепа " . Шествието под мотото „ Да спасим комплекса „ Мини Марица-изток “ ще стартира в 11:30 ч. от пл. „ Св. Александър Невски “ и ще продължи по ул. „ Оборище ” – ул. „ Георги С. Раковски ” – бул. „ Цар Освободител ” – бул. „ Княз Александър Дондуков ” до Министерския съвет, където от 12:30 ч. ще се организира протестен протест. 

За задачата от 7 до 17 часа се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства на паркинга на пл. „ Кн. Александър I “, като се изключи рейсовете, пренасящи участниците в митинга и без да се засягат местата в режим на платено паркиране „ длъжностен абонамент “.

Столична дирекция на вътрешните работи обезпечава защита, постове за надзор и контролиране на придвижването.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР