Пътната полиция е установила фрапиращи нарушения като шофиране с над

...
Пътната полиция е установила фрапиращи нарушения като шофиране с над
Коментари Харесай

Пътна полиция : Шофьори карат с над 170 км/ч в населени места и с над 180 км/ч по магистрали

Пътната полиция е открила фрапиращи нарушавания като шофиране с над 170 км/ч в обитаеми места и с над 180 км/ч по автомагистралите. Това стана ясно от основен контрольор Лъчезар Близнаков от Главната дирекция Национална полиция ”, представен от.

В момента тече маратон за инспекция на скоростта, чиято цел е да се управлява спазването на рестриктивните мерки на скоростта по пътищата в страната. И в обитаемоте места,и отвън тях са ситуирани всички налични механически средства за надзор.Локациите са определени според от това къде най-често стават произшествия поради превишена или несъобразена скорост.

Полицейската интервенция стартира в понеделник. Оттогава са засечени над 40 000 водачи с превишена скорост.

„ От началото на интервенцията единствено за четири дни са установени 40 000 нарушавания на скоростните режими. Не липсват фрапиращи случаи на придвижване с над 170 км в час в обитаеми места, над 180 км в час по автомагистралите ”, съобщи основен контрольор Лъчезар Близнаков.

Припомняме, че в действие влизат нови правила за изпитите за водачи и нови санкции за водачите. Целта е да се отстрани субективният детайл. При теоретичното изпитване курсистите ще гледат интерактивни видеоклипове и по-късно ще би трябвало да дават отговор на въпрос. При практическия изпит маршрутът няма да се дефинира от изпитващите. Гласова система ще направлява изпитвания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР