Пътната агенция в Македония забрани движението на тежкотоварни камиони и

...
Пътната агенция в Македония забрани движението на тежкотоварни камиони и
Коментари Харесай

Заради снега Македония спря движението на камиони към българската граница

Пътната организация в Македония забрани придвижването на тежкотоварни камиони и ТИР-ове от град Крива Паланка към българския граничен пункт " Деве Баир " - " Гюешево ".
Забраната е въведена заради изобилния снеговалеж, който не стопира от тази заран.
От пътната организация в Скопие прецизираха, че придвижването по пътищата в страната е затруднено и по-специално на тези в североизточната част на републиката.
Усложнена е пътната конюнктура региона на Благоевград поради падналия сняг. За 4 часа-до 16 ч. натрупа над 10 см снежна завивка, спряно е поради снегопочистване придвижването на товарни коли над 12 т през прохода Предел, както и на всички МПС от Благоевград към Граничен контролно-пропусквателен пункт " Ст. Лисичково " на българо-македонската граница, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.
Снегът в града се почиства и не основава проблеми, с изключение на на по-стръмните и дребни улици. Тротоарите не се почистват, с изключение на в центъра.
Проблем породи към 14.30 ч. на ГП Е-79 на изхода на Благоевград в посока м. Антените и Дупница. Заради непочистен сняг на изкачването след Бело поле имаше боксуващи и и завъртели се леки коли. Към 16 ч. снежната завивка се стопи от разхвърляната луга, само че след 30 минути още веднъж натрупа сняг, което наложи да се стопират тировете, движещи се в посока Дупница поради снегопочистване на ГП Е-79.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР