Пъстро, интересно, цветно и много обичливо ще бъде тази неделя

...
Пъстро, интересно, цветно и много обичливо ще бъде тази неделя
Коментари Харесай

Красивата кръчмарка на с. Бели Вит – тази неделя в Търси се

Пъстро, забавно, цветно и доста обичливо ще бъде тази неделя в Търси се по bTV. Последната за този сезон среща на Меги и Нели стартира в 11:00 ч. на 17 юни, когато посетител е младата актриса Искра Донова, загадъчна и пряма, обожаваща фамилията си, само че на първо място – доста надарена.

Тя е един от основните персонажи в сериала Скъпи наследници, където се превъплъщава в ролята на Снежана, красивата кръчмарка на село Бели Вит, по едно и също време мъжко момиче и еманципирана жена.

Обичам да съм заета, тъй като по-късно си почивам щастлива, че съм свършила нещо, споделя Искра в Търси се. Но още по-изненадващо звучат думите ѝ: „ Нищо не диря, аз съм си супер, в действителност. Така съм от много време. Нямам никакво недоразумение със себе си. Нещата, които желая да поправям, се боря да ги поправям “.

„ Хубаво ми е с теб бе, момиче. Обичам да си партнирам с теб, обичам да те виждам на сцената и на дребния екран. Обичам да разхождаме кучетата по всякакви забавни места. И да знаеш – към този момент си шия рокля за твоята женитба! “ Този занимателен монолог е на актрисата Койна Русева, един от най-близките хора на Искра. По мотив сватбата, тя отвръща през смях, че в никакъв случай няма да предложения Койна на сватбата си, тъй като ще ѝ „ прецака събитието “.

Мария Баева и Иван Донов, родителите на Искра, я дефинират като тиха дивачка, при която крайният резултат е добър. Не крият, че първата ѝ театрална демонстрация – на 4 години в детската градина, е била цялостен неуспех.

Тя държи на детайла, показва татко ѝ. Майка ѝ добавя, че е решителна, а след приемането ѝ в НАТФИЗ се е трансформирала и е станала нов човек. „ Случва се да падне, само че доста бързо се изправя. Тя е по-скоро смелият рицар, в сравнение с глезената принцеса “, добавя Мария Баева.

Андрей и Ива – братът и сестрата на Искра, също я дефинират като човек с темперамент, който си тежи на мястото, умее да слага ясно задачите си и приема компликациите като провокации и тласък да даде всичко от себе си.

Ирини Жамбонас също не пести от възхищението си. Според нея Искра е извънредно лек човек за другарство, в никакъв случай не демонстрира какво е свършила за различен, обича се в най-здравословния смисъл на тези думи, което ѝ оказва помощ да се измъква от всевъзможни отрицателни и горчиви обстановки.

Приятелското семейство – Невена Калудова и Пьотр Кшемински, описват занимателна преживелица. Преди време Искра е косила тревата на вилата им по нищожно облекло, което пък провокирало запушване от ценители на улицата пред къщата. Невена дефинира Искра като моногамна в любовта и като човек, който мъчно се разделя и мъчно съумява да скъса до дъно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР