Пъстрата музикална китка тази седмица започваме с Еминем, който изненада

...
Пъстрата музикална китка тази седмица започваме с Еминем, който изненада
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Пъстрата музикална " китка " тази седмица започваме с Еминем, който изненада почитателите си с стартирането на новия си албум Music To Be Murdered By. Водещият сингъл е озаглавен " Darkness ". Парчето е съпроводено от дългометражно видео в YouTube, а Еминем прикани почитателите си да гледат клипа до края му, с цел да схванат посланието.

Продължаваме напред с Green Day, които издават техния най-нов сингъл " Oh Yeah! " от идния да се появи на 7 февруари нов албум Father Of All. Групата потегля на огромно турне с Fall Out Boy и Weezer това лято. The Hella Mega Tour започва от 13 юни в Париж и ще мине през градове в Европа, Англия и Северна Америка.

Преди месеци вдовицата на Честър Бенингтън - Талинда, удостовери, че вокалистът на Linkin Park е работил по нов албум с предходната си група малко преди гибелта си. Бандата, носеща името Grey Daze, ще издаде този албум, включваш вокалите на Честър. Това са едни от последните му песни, преди да се самоубие през 2017 година Сега имаме опция да чуем и първият сингъл от албума, озаглавен " What`s In The Eye ".

Заслужено отдаваме нужното внимание на един наш любим - Moby. Миналото лято той разгласи, че се отдръпва от музикалната сцена. За благополучие, креативният му отпуск, не му лиши доста време. Ето че в този момент той се завръща нов сингъл и дата за новия си албум. All Visible Objects излиза на 6 март 2020 година, а към този момент имам опция да чуем и първата ария от него - " Power Is Taken ", която е с присъединяване на D.H. Peligro.

Завършваме с нещо доста свежо, което идва от Jonas Brothers. Те показаха песента " What A Man Gotta Do ". В клипа към парчето присъединяване взимат и съпругите на трите братя - Даниел Джонас, Софи Търнър и Приянка Чопра. Крайният резултат е една танцувална и заразителна мелодия, придружена от проницателен текст и доста занимателно видео. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР