Първото зимно попълнение на ЦСКА-София вече е факт - централният

...
Първото зимно попълнение на ЦСКА-София вече е факт - централният
Коментари Харесай

Ахмедов вече има договор с ЦСКА-София

Първото зимно попълнение на ЦСКА-София към този момент е реалност - централният нападател на Дунав Ахмед Ахмедов. Според информация на “Тема Спорт” 24-годишният таран е подписал прелиминарен контракт с “армейците”, а клубът е платил за правата му. Контрактът на Ахмедов с русенци е изтичал през лятото, само че от “Българска армия” са предпочели да го уредят още в този момент. Трансферът евентуално ще бъде разгласен публично през днешния ден след мача сред сегашния и бъдещия тим на нападателя.

Ахмедов не попадна в групата на Дунав за срещата в София, а треньорът на отбора Людмил Киров съобщи: “Пазим Ахмедов за идващия му клуб. Утре (днес - б.р.) ще разберете къде отива. Пожелаваме му триумф, той е добър нападател. Нека да продължи да се развива. Силен тим притегля втори наш състезател след Исмаил Иса (Черно море), което е оценка за работата ни в Русе”.

За Ахмедов е имало оферта и от Левски. Треньорът Петър Хубчев харесва качествата на тарана и е разпитвал свои познати за него. “Сините” обаче не са били подготвени да преведат желаната сума незабавно, а парите в този миг са от последна нужда за закъсалия финансово Дунав. Интересно е да се означи още, че Ахмедов фигурираше в листата с евентуални национали на подалия оставка селекционер Красимир Балъков. Нападателят даже е бил на крачка от повиквателна за мачовете с Черна гора и Англия през октомври, само че в последния миг е останал отвън сметките.

С Ахмедов централните нападатели в ЦСКА-София стават петима - дружно с Али Соу, Тони Уот, Томи Юрич и Евандро, който обаче в този момент е употребен като крило. Предвид привличането на Ахмедов “червените” сигурно ще се разделят с някой от играчите на върха на офанзивата. Възможна е продажба на един от водещите изпълнители. efbet Лига 20 кръг, събота 14 декември  ЦСКА-София 16:30предстои  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР