Първото юлско утро за 11-и път ще бъде посрещнато на

...
Първото юлско утро за 11-и път ще бъде посрещнато на
Коментари Харесай

Джулай морнинг идва с P.I.F на бургаския плаж

Първото юлско утро за 11-и път ще бъде посрещнато на бургаския бряг с музика. Сцената ще бъде до моста на Централния плаж, а входът по традиция е свободен. Фестивалът се провежда със съдействието на Община Бургас, а измежду хората, които основават програмата е Марияна Добрева-Велева, позната от групите „ Силует “ и Acoustic Point. Тя анонсира:

„ Хедлайнери ще са група P.I.F. по ред причини-много обичана от всички група. Димо ни напусна, само че момчетата се събраха и взеха решение да свирят песните му и приказката на P.I.F да продължи с посетител реализатори. На бургаската сцена това ще бъдат Ерсин от група Jeremy? и Никеца от Casual Threesome! , които са ни били посетители през 2015 и 2017 година, тъй че чакаме да чуем техните тълкования. “

Останалите банди, които ще излязат на бургаска сцена, саLek City case, G.A.N.G., Mr. Vagabond, Stiff Bones, Аудиосфера и VAICHO’s Trio- Венцислав Велев – китара, Мартин Профиров – барабани, Боил Каранейчев – бас. Началото е в 20.30 часа. 

ПРОГРАМА:

20:45 – 20:15 – STIFF BONES

21:30 – 22:00 – VAICHO’S TRIO

22:15-23:00 – LEK CITY CASE

23:15 – 00:15 – P.I.F.

00:30 – 01:15 – AUDIOSFERA

01:30 – 02:15 – MR. VAGABOND

02:30- 03:15 – G.A.N.G.

Култовата ария, дала името на празника на свободата, ще прозвучи с първите слънчеви лъчи като импровизация, прибавя Марияна Добрева-Велева:

„ Аз имам вяра, че традицията събира хората. Това заздравява устоите на вярата, че ни чакат по-добри времена и се надявам и имам вяра посредством музика да успеем да внесем малко мир в душите на хората. Изгряващото слънце е знак на това. Това е Джулаят! “

В региона на моста ще има спасители, здравно лице, защита и дървен материал, с който феновете на Джулай морнинг да възпламенят огън на плажа, прецизират от общината.

Прогнозата за времето споделя, че утрото на 1 юли ще е ясно и топло. Споредточно в 5.36 часа огненият безоблачен диск ще се появи на хоризонта. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР