Първото издание на състезанието за независими разработчици на видео игри

...
Първото издание на състезанието за независими разработчици на видео игри
Коментари Харесай

Състезанието GDS Indie Pitch търси най-доброто независимо game студио в България

Първото издание на надпреварата за самостоятелни разработчици на видео игри – Game Dev Summit Indie Pitch, осъществяващо се в партньорство с Indie Prize и Casual Connect, както и с поддръжката на Ubisoft Sofia ще се организира на 17 март в Puzl CoWorKing (Бул. “Черни връх ” 47). Надпреварата е отворена за всички български indie компании, разработващи видео игри, без значение за каква платформа. Голямата премия е присъединяване в интернационалния конкурс Indie Prize Showcase 2018.

Game Dev Summit Indie PItch дава опция на българските indie разработчици да показват своите игри и да получат съответна противоположна връзка от водещи специалисти, както и дава спомагателни умения и познания, които да им оказват помощ да осъществят плана си по допустимо най-успешен метод. Финалистите в първия кръг ще вземат участие в Master Class с специалисти от разнообразни сфери – PR&Marketing, “Бизнес развиване и връзки ”, “Презентации и презентационни умения ”.

Участниците в надпреварата за самостоятелни разработчици ще получат по пет минути, с цел да показват играта си. Журито, включва експерти от разнообразни сфери, сред които Бисер Дянков, дизайнер и продуцент в Haemimont Games; Вирджиния Кирова, публицист в Hicomm; Миглена Николчина, Софийски университет, Факултета по публицистика на Софийския университет; Мартин Кадинов, районен управител за Югоизточна Европа в ESL; Добромир Григоров, студио управител в B12 Games и Калин Диновски, основен геймплей програмист в Ubisoft Sofia.

Победителите в първото издание на Game Dev Summit Indie Pitch ще получат опция да показват своята игра в границите на конференцията Casual Connect (Лондон, 29-30 май) пред хиляди експерти от game промишлеността и представители на водещи медии.

Краен период – 12 март

Форма за кандидатстване: https://goo.gl/forms/Hqe3QI5EbYGkUaiz2
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР