Първото голямо събитие на Apple за 2021 година се състоя

...
Първото голямо събитие на Apple за 2021 година се състоя
Коментари Харесай

Какво ново представи Apple на последното си събитие

Първото огромно събитие на Apple за 2021 година се състоя през миналата вечер, а от американската компания демонстрираха нов артикул, както и обновените iMac и Ipad, които към този момент разполагат с М1 чип.
 Какво ново показа Apple на последното си събитие

Започвайки от най-новия артикул в гамата на американците, показаните Air Tags съставляват дребни кръгли дискове, които могат да бъдат закачени към разнообразни устройства, движимости и предмети. Те излъчват Bluetooth сигнал, като по този метод могат да бъдат проследени. Всички устройства разполагащи с U1 чип ще могат да бъдат безпроблемно свързвани с Tаg-овете. Продажбите стартират от края на месеца с цена от 29 $.

 Какво ново показа Apple на последното си събитие

Новият iMac предстоящо идва с М1 чипа на Apple, който видяхме и при показаните през миналата година MacBook Pro и MacBook Air. Дисплеят е с величина от 24 инча, a общата дебелина на корпуса доближава едвам 11.5 милиметра. Заедно с това потребителите получават по-добра камера, 16 гигабайта RAM, както и опция за избор сред 7 разнообразни цвята. Цената също е нараснала с 200 $ и към този момент доближава 1299 $.



Видяхме още и нова версия на Ipad Pro, който също се е сдобил с М1 чипа на марката, като съгласно Apple той е 1500 по-бърз от истинския. Клиентите могат да конфигурират таблета с до 2 терабайта място за предпазване, 5G съгласуваност, а всички модели получават и нова ултра-широкоъгълна камера.
 Какво ново показа Apple на последното си събитие

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР