Първоначално такива дисплеи ще имат само флагманските моделиВсе по-често ще

...
Първоначално такива дисплеи ще имат само флагманските моделиВсе по-често ще
Коментари Харесай

Лаптопи и монитори минават към OLED технология

Първоначално такива екрани ще имат единствено флагманските модели

Все по-често ще виждаме преносими компютри и монитори с OLED екрани (източник: CC0 Public Domain)

Тази година ще стартира преходът към OLED технология при екраните на преносимите компютри и настолните монитори, твърди разбор на Digitimes Research, отчитащ трендовете по време на ревюто за потребителска електроника CES 2019 в Лас Вегас.

Според анализаторите, течнокристалната технология (LCD) ще остане съществена в двата сегмента, само че флагманските модели все по-често ще имат OLED екрани, сочи още анализът на тайванските откриватели на пазара.
още по тематиката
Същевременно, доставките на геймърски ноутбуци и монитори ще набъбнат доста през 2018 година Очаква се двуцифрен растеж в гейминг сегмента, който е основен за увеличение на приходите и облагите на производителите на районен съд.

Индустрията ще постанова интензивно на пазара монитори с по-големи размери (до 65 инча) – следва комерсиализиране на плана „ Big Format Gaming Display “ (BFGD), иницииран от Nvidia, HP, Asus и Acer преди една година.

Анонсът на BFGD се състоя по време на миналогодишното ревю CES 2018 в Лас Вегас, само че по-късно основателите на плана оповестиха, че началото на неговата комерсиализация се придвижва за 2019 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР