Първоначално планът на Байдън за инфраструктурни проекти беше оповестен като

...
Първоначално планът на Байдън за инфраструктурни проекти беше оповестен като
Коментари Харесай

Байдън ще похарчи $20 милиарда за унищожаване на магистрали, защото са расистки

Първоначално проектът на Байдън за инфраструктурни планове беше оповестен като пакет в размер на 3 трлн. $, а в последната си итерация ще възлиза на 2,5 трлн. $. Но без значение от сумата, част от парите ще бъдат изхарчени за извънредно странни инициативи.
Сред тях е унищожаването на автомагистрали, тъй като са " расистки ",, като за задачата ще бъдат отделени 20 милиарда $, а измежду пътищата, които ще бъдат разрушени, са Clairborne Expressway в Ню Орлиънс и Interstate 81 в Ню Йорк.
 Истинският расизъм не е към принца, а към просяка Истинският расизъм не е към принца, а към просяка
Вероятно още от заглавието сте се досетили, че задачата ми е да направя алюзия към бележития разказ на Марк Твен " Принцът и просякът ". Пово...
Същевременно новите планове, с които администрацията ще се занимава, ще са съсредоточени върху " повторното свързване на прилежащите райони " и ще " подкрепят расовото тъждество и природозащитната правдивост ".
" Афроамериканските общности са непропорционално разграничени от автомагистрали или са изолирани от неналичието на съответни директни и транспортни запаси ", сподели предходната година сектретарят по превоза в администрацията на Байдън Пит Бутигиг.
Едва ли обаче двете автомагистрали ще са единствените разрушени в страната - най-малко не и съгласно настроенията на някои американци.
" Очаквайте доста други пътища да срещнат тази орис ", уточни водещият Тъкър Карлсън. " Хора, които имат вяра, че автомагистрали могат да бъдат " расистки ", ще получат десетки милиарди долари като част от този проект, до момента в който са част от това, което администрацията назовава " недообслужени общности ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР