Първо, защото не участваме в инсценировки. Второ, защото преценихме, че

...
Първо, защото не участваме в инсценировки. Второ, защото преценихме, че
Коментари Харесай

Христо Иванов за срещата с ИТН: Не участваме в инсценировки

" Първо, тъй като не участваме в инсценировки. Второ, тъй като преценихме, че няма потребност да участваме " - по този начин съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов отговори на въпроса за какво не отиде на срещата с " ИТН ", на която номинираният за министър председател Пламен Николов показа имената на претендентите за министри.

Той обаче отхвърли да каже какво има поради под инсценировки.

Г-н Христо Иванов е зает и ни е упълномощил да го представляваме като негови заместници, отсъствието му не значи протест на договарянията, обявиха по-рано след диалога с хората на Слави Трифонов представителите на Демократична България Владислав Панев и Цецка Бачкова. Панев обаче бе безапелационен, че все още възможностите да поддържат препоръчаното от Има Такъв Народ държавно управление са не повече от 50%.

" Имаме в този момент съвещание на парламентарната група, следват съвещания на групови органи на партията. Ще вземем решение. Много ви благодаря за интереса, това е всичко, което желая да кажа ", сподели единствено още Иванов и отхвърли да дава отговор на повече въпроси на публицистите.



В момента тече срещата на Има Такъв Народ с Българска социалистическа партия, откакто по-рано разговаряха и с " Изправи се БГ! Ние идваме! ", които също обявиха, че ще решат дали ще поддържат кабинета след съвещание на парламентарната група.

Очаквайте детайлности...

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР