Първо, опознайте играта по-добре, като играете на безплатната версия, за

...
Първо, опознайте играта по-добре, като играете на безплатната версия, за
Коментари Харесай

40 super hot – какво представлява и как да спечелим?

Първо, опознайте играта по-добре, като играете на безплатната версия, с цел да разберете по-добре разпоредбите за пресмятане на облагите

Популярността на слота 20 Super Hot по този начин набъбна, че програмистите от студиото Euro Games Technology взеха решение да ни показват по-големия брат -. И двата слота имат на практика идентичен графичен дизайн, а основните функции се играят от знаците на Седмицата, Звездата, грозде, лимони, портокали, череши, сливи и дини.

40 super hot - слот с пет барабана и 40 печеливши линии

40 Super Hot онлайн, както може би се досещате, е
слот с пет барабана и 40 печеливши линии. Минималният залог е 40, а оптималният - 800 чипа. Играчът с най-голям залог има късмет да завоюва 400 000 чипа! Присъжда се за уцелване на 5 скатер признака - в тази слот игра това е иконата на звезда. Нещо повече, облагата се прибавя към постоянните облаги от най-печелившата печеливша линия, тъй че с доста шанс едно завъртане може да ни донесе до 420 000 чипа, което е в действителност доста за онлайн слотовете!

Слот игрите и Wild признакът са на практика неразделни. Такъв е и казусът с 40 Super Hot, където Wild е показан с алено число 7. Wild знаците в печелившите комбинации могат да заменят всички други икони, като се изключи Scatter признака. 40 Super Hot тъкмо като всяка друга
хазартна игра от асортимента на EGT включва два бонус кръга, които са добре познати на лоялните почитатели на компанията: Gamble и Jackpot Cards. Първият се задейства при всяко "печелившо " завъртане. В играта би трябвало да познаем цвета на една от двете карти. Успешният удар ни разрешава да удвоим облагата си. Играта се започва с натискане на бутона "Gamble " в долния десен ъгъл на слота.

Джакпот картите са друго многообразие от игри. Има игра на карти, която се задейства на инцидентен принцип след края на завъртането, само че единствено в случай че облагите са по-малко от 1000 чипа. Има 12 карти в Jackpot Cards. Нашата задача е да ги открием още веднъж, до момента в който получим три карти от една багра - пика, купа, каро или спатия. Размерът на
бонуса зависи от цвета.

Основни функционалности 40 Super Hot

Super Hot е неповторим
слот. Неговите барабани са доминирани основно от плодови знаци, което е отпратка към традицията на слот машините. Въпреки това, за разлика от доста други горещи точки, 40 Super Hot има доста хубава графика в HD качество. Тази игра беше показана през 2015 година и от този момент е налична в доста онлайн казина. Много хора го избират поради 4-те прогресивни джакпота, които могат да бъдат извоювани. Освен това, с 40 печеливши линии и 3 равнища на залог, можете да разчитате на някои много високи облаги. 40 Super Hot от EGT е хазартна игра, която би трябвало да се хареса на почитателите както на класическите слот машини, по този начин и на по-новите видео слотове.

40 Super Hot - в резюме

Тип
слот: видео слот

Печеливши линии: 40

Wild: да, признакът Седем

Скатер: да, признакът звезда

Безплатни завъртания: няма

Бонус рундове:
хазартна игра, при която познаете една от двете карти, бонус карти с джакпот от четири равнища

Минималният
залог на завъртане е 40, а оптималният е 800 чипа

Автоматично стартиране: да

Максимална допустима облага: 400 000 чипа

Как да спечелим на 40 Super Hot?

40 Super Hot не е игра, в която уменията играят роля. Просто би трябвало да разчитате на шанса. Първо, опознайте играта по-добре, като играете на безплатната версия, с цел да разберете по-добре разпоредбите за пресмятане на облагите.

40 Super Hot е изцяло съвместима игра с мобилни телефони, защото е направена в HTML5 и JavaScript технология. Това значи, че работи под контрола на уеб браузъри на всяко устройство, което има подобен браузър. Така че не е нужно да се притеснявате за съвместимостта или нуждата да инсталирате спомагателни приложения - няма да ви се наложи!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР