Първо нека предварително направим уговорката, че перверзността е относително понятие.

...
Първо нека предварително направим уговорката, че перверзността е относително понятие.
Коментари Харесай

По какво си личи, че един мъж е перверзник

Първо дано авансово създадем ангажимента, че перверзността е релативно разбиране. Това, което някои възприемат като нещо напълно обикновено, за други може да наподобява изцяло недопустимо. В това отношение има единствено едно предписание и то гласи, че всичко, което се харесва и на двамата сътрудници е изцяло в реда на нещата.
Повечето мъже търсят интимни прекарвания по този начин да се каже, които са признати като стандарт от обществото. Но има и такива, които се отличават в желанията си доста и това може да се окаже много неприятна изненада за дамите, които не си падат по „ по-засуканите “ неща в леглото.

Как да схванеш, че против теб стои перверзник?
Нека да разгледаме по-отблизо по какъв начин една жена може да се защищити от мъж перверзник в точния момент.
Ние не можем да живеем сами, свързани сме с обществото, без значение дали го желаеме или не. Така че, даже и да не ни се желае, неведнъж „ пикантните елементи “ излизат нескрито и хората научават даже най-съкровените ни секрети. Особено, в случай че приказваме за нещата, свързани с интимния живот, това се случва доста по-често, в сравнение с бихме могли да си представим. Така че, мъжът, привлякъл вниманието ви, може да бъде „ изследван “. Едва ли вие сте му първата жена в живота. По-вероятно е той към този момент да е имал връзка с други дами, а някои от тях може би познавате. Можете да поразпитате внимателно. Ако има нещо пикантно, повярвайте, незабавно ще ви рапортуват.
Все отново, внимавайте и преценявайте добре, тъй като за един мъж могат да се носят разнообразни клюки, които не е наложително да са правилни.
Случва се някогашни приятелки съзнателно да популяризират неприятни клюки за мъжа, тъй като към момента са му ядосани, че ги е зарязал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР