Първо международно партньорство за насърчаване на иновацииGEFCO, глобален участник в

...
Първо международно партньорство за насърчаване на иновацииGEFCO, глобален участник в
Коментари Харесай

GEFCO стартира партньорство с TECHSTARS

Първо интернационално партньорство за поощряване на нововъведения
GEFCO, световен участник в индустриалната логистика и европейски водач в автомобилната логистиката, разгласи през днешния ден партньорството си с Techstars, международна мрежа, която оказва помощ за триумфа на бизнесмени, с опит допълнително от 1,000 интернационалните стартъпи. Партньорството, което е първо по рода си за GEFCO, е значима стъпка в тактиката на Групата и цели да насърчи шерването на нововъведения с нови екосистеми.

Това съдействие е неповторима опция за GEFCO да завоюва от опита на екипа на Techstars в областта на предприемачеството и нововъведенията, както и от тяхното ноу-хау.

Партньорството сред двете компании ще разреши на GEFCO:
Да си сътрудничи със мощно обещаващи стартъпи, които могат да провокират огромни промени в промишленостите, както и върху съответни консуматори и бизнес модели;Да разшири към този момент почналите промени на работните модели и груповата просвета посредством пилотни стартъпи и стартъп стратегии, които са набрали скорост;Да има достъп до мрежа от надарени бизнесмени, промишлености и иноватори.
Групата GEFCO има за цел да насърчи нови хрумвания и да форсира осъществяването на планове,като по този метод ускори развиването на логистиката и транспортната промишленост. Стартъпите, които са част от тези сфери, се предизвикват да аплайват в програмата Techstar Paris:
Анализира се потокът, който усилва степента на потребление на активите;Разработва се програмен продукт на блокова верига, който може да обезпечи електронно обслужване, с потребление на по-малко хартия в логистичните екосистеми;Използват се нови интелигентни устройства за следене и свързани датчици, които разрешават съвременно обслужване и усъвършенстват операционната успеваемост.
“Партньорството с Techstar ни прави доста щастливи. Те имат огромен опит в поддръжката на растящи стартъпи. С това партньорство GEFCO получава неповторимата опция да се свърже със профилирани бизнесмени по целия свят, които да проучат и влагат във веригата за доставки на бъдещето. Имайки поради предприемаческите хрумвания и творчеството на Techstars, чакаме този съюз да обогати опита на GEFCO “, заключи Люк Надал, ръководител на Управителния съвет на GEFCO. В допълнение, GEFCO ще даде на бизнесмените опцията да започват пилотни планове в определени страни и да дават запаси за тестови хрумвания.

Благодарение на това партньорство, GEFCO ще си партнира с интернационалния стартъп Partech Shaker, място, където софтуерни компании от целия свят могат да се развиват във допустимо най-подходящи условия.

„ В Techstars, ние оказваме помощ на бизнесмените да реализират триумфи и го вършим благодарение на сътрудници като GEFCO, “ показа Скот Форд, изпълнителен шеф на Techstars. „ Групата GEFCO ще има опцията да направлява и менторства бизнесмени през мрежите на Techstars,  особено  през менторската стратегия Techstars Paris. “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР