Първо купувайте, уважаеми потребители, винаги козунаците от добре познат производител.

...
Първо купувайте, уважаеми потребители, винаги козунаците от добре познат производител.
Коментари Харесай

Купувайте козунаци от добре познат производител


Първо купувайте, уважаеми консуматори, постоянно козунаците от добре прочут производител. Това сподели ръководителят на УС на Националния браншови съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в България Мариана Кукушева в изявление за Агенция „ Фокус “ за цените на козунака по време на Великденските празници.

„ Козунакът би трябвало да е опакован, в случай че не се продава от топла точка. Трябва да има хрупкава златисто-кафява коричка и да е щедро посипан със захар. Трябва да е бляскав, да няма никакви признаци на степване. Трябва да има натурален доста бледен млечен цвят към слонова кост, само че да не съдържа никакви оцветители. Търсете и четете наличието на козунака, с цел да не останете разочаровани от своята покупка. Много е значимо козунак да се купува от регламентирани търговски обекти, а не от продажба на пазар, транспортно средство и всевъзможни такива анормални практики. Много е значимо да подчертаем, че същинският козунак има продължителност към две седмици. По натурален път тази продължителност е обезпечена от естествените артикули, които той съдържа “, акцентира още Кукушева.

„ България е и сериозен експортьор на козуначени произведения и това е реалност с помощта на прехвърлянето, който оказват комерсиалните вериги за опцията българските производители на самун и хлебни произведения да оперират на огромния европейски пазар. Освен това ние сме експортьори на самун и хлебни произведения и в страни от третия свят. Това е една позитивна наклонност, която не трябва да бъде спирана “, сподели още тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР