Първият вокалист на алтернативната метъл група Faith No More Чък

...
Първият вокалист на алтернативната метъл група Faith No More Чък
Коментари Харесай

Алкохолът уби първия вокалист на Faith No More

Първият вокалист на различната метъл група Faith No More Чък Моузли умря на 57-годишна възраст, заяви The Rolling Stone.

Бандата, дружно с Моузли, влезе в международните ранглисти с първия си шлагер We Care a Lot. Малко по-късно артистът напусна групата и се причисли към Bad Brains при започване на деветдесетте.

След това се отдаде на солова кариера. От 2009 година насам той взе участие в няколко концерта на Faith No More.



Семейството на Моузли посочи, че гибелта му е в следствиев на алкохола, макар лекуванията, на които се е подлагал и дългия интервал на трезвеност.

Смъртта му е настъпила в четвъртък.

"След дълъг интервал на умереност, Чарлс Хенри Моузли III изгуби живота си на 9 ноември 2017 година заради пристрастяването си към алкохола ", написа фамилията на Моузли в изказване.

"Споделяме метода, по който той си отиде, тъй като се надяваме, че по този начин ще изпратим предупредително обръщение към всеки, който се бори със зависимостта си към алкохола. Смъртта му остави голяма празнота в сърцата на дългогодишната му партньорка Пип Логан, двете му дъщери — Ерика и Софи и внука му Волфганг Логан Моузли. Семейството ще приема дарения, с които да може да покрие разноските за заравяне ", се споделя още в изказването на околните на Моузли.

Преди две години Чък Моузли призна, че е изпаднал в последна мизерия и помоли във Фейсбук почитателите си за помощ, с цел да не бъде изхвърлено фамилията му на улицата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР