-Първият в историята на Ferrari изцяло електрически автомобил ще видим

...
-Първият в историята на Ferrari изцяло електрически автомобил ще видим
Коментари Харесай

Ferrari с 15 нови лансирания до 2026 година. Purosangue идва през септември

-Първият в историята на Ferrari напълно електромобил ще забележим през 2025 година

Днес, по време на годишното си събитие CAPITAL MARKETS DAY, Ferrari разкри детайлности по отношение на бъдещото развиване на марката за интервала 2022-2026 година.

От Ferrari дават обещание, че през идващите 5 години, компанията ще стартира на пазара 15 нови оферти, като първото от тях ще бъде дълго чаканият нов модел Purosangue. За него от именитата марка споделят, че ще бъде показан през септември, най-вероятно и на автомобилното ревю в Париж.

От Ferrari ще създадат Purosangue относително извънреден модел както за самата компания, по този начин за потребителите, като споделят, че ще му слагат ограничаване на пазарния микс в портфолиото от под 20%.

По-малко от 5% от продажбите на Ferrari пък ще бъдат генерирани от специфичните Icona и Supercar пазарни оферти, а Special сериите ще доближат до към 10%.

До 2026 година ще забележим и напълно ново суперспортно предложение, а през 2025 ще станем свидители и на пазарното лансиране на първият в историята на Ferrari напълно електромобил.

От марката споделят също по този начин, че към 2026 година, 40% от продажбите й ще бъдат на коли с мотор с вътрешно горене, а останалите ще бъдат хибридни или електрически.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР