Първият в България изцяло веган четиризвезден бутиков хотел ще отвори

...
Първият в България изцяло веган четиризвезден бутиков хотел ще отвори
Коментари Харесай

Първият 4-звезден хотел за вегани в България отваря врати това лято

Първият в България напълно веган четиризвезден бутиков хотел ще отвори порти тази година. Концепцията е на компанията Вита Рама, която поема мениджмънта на The Cliff Hotel в Обзор.

" Радваме се, че успяхме да намерим сътрудници, с които се стремим самоуверено да разнообразяваме и предизвикваме хотелският артикул в България. Вита Рама влизат в " The Cliff Obzor Bay " с цялата си холистична идея за здравословен метод на живот. Отзивът е извънредно позитивен и предварителните пакети са съвсем разпродадени единствено за ден ", показа пред Bgtourism.bg съсобственикът на хотела Борис Лефтеров.

Храната в ресторанта ще бъде веган. Хотелът няма да бъде ориентиран единствено към хората, които са последователи на растителното хранене, а „ и към всички тези туристи, които търсят здравословен метод на живот по време на ваканцията си.

Хотелът отваря порти за първи път през 2008, като печели влиятелната премия Best Property Awards в Лондон, за архитекурата, която е дело на Ивайло Лефтеров.

Комплексът разполага са 39 хотелски стаи, 90 жилището, ресторант с тераса с отворена панорама към морето, спа център и три конферентни зали.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР