Първият Street Food Park във Варна, отваря отново врати за

...
Първият Street Food Park във Варна, отваря отново врати за
Коментари Харесай

Varna Street Food Park открива сезона с шеметна програма!

Първият Street Food Park във Варна, отваря още веднъж порти за сезон 2022. Локацията, която се трансформира в обичана на мнозина варненци и техни посетители през предишното лято, още веднъж ще бъде притегателно място и през настъпващия сезон.
Вкусна храна, приготвена на място, подбрани питиета, авторски коктейли, са единствено част от аргументите да се разноските до 3 – та буна, на Крайбрежната алея. Паркът развива и своята музикална сцена, на която през месец май ще се качат огромна част от най-харесваните български реализатори. Отриването на сезона е поверено на JEREMY? на 6 май, незабавно след тях на 7 май във Варна идва рок кралицата Милена Славова. В неделя надарените варненци от КАШМИР ще показват авторски части и други обичани шлагери.

До края на месеца следва да забележим Стефан Вълдобрев, Керана и Космонавтите, сензацията от телевизионното шоу „ България търси Талант “ – Спални места, Сърмата Хари, група BGz, както и варненците от Kornu Ceti, Чавдар Гочев и София, Дуо Нинджи.

За заслужен край на майската стратегия е плануван концерт на любимците на дребни и огромни ДЖАНГО ЗЕ със специфичното присъединяване на Миро Морски.

От 01.06 паркът ще удължи работното си време, като през сезона се чака да гостуват  изпълнители от чужбина, стенд ъп представления, представления за деца, осъществяване на тематични кулинарни уикенди, работилници и още доста приятни изненади.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР