Първият страх, който беше дошъл от идването на новината беше,

...
Първият страх, който беше дошъл от идването на новината беше,
Коментари Харесай

Премиерът след срещата с БСП: Това, което трябваше да стане ясно е, че няма еднолично решение

" Първият боязън, който беше пристигнал от идването на новината беше, че решението е взето еднолично, само че има три отчета на ДАНС, Съвета за сигурност и това даде възприятие на нашите сътрудници, че цялата институционална машина е работила дружно от друго време ", това съобщи Кирил Петков след срещата му с Корнелия Нинова.

" Това, което трябваше да стане ясно е, че няма еднолично решение ", акцентира министър председателят.

" Диалогът продължава ", съобщи министър-председателят.

Той съобщи, че грешката му е била в " информационното показване на събитията ".

" Имало е неща, които изглеждаха непреодолими, само че успяхме да ги преодолеем, а не би трябвало да подценяваме най-важния фокус. Най-важният фокус за България сега е икономическото положение и антикорупционната тематика, а сега цялото внимание на обществото се концентрира върху 70-те чиновници на Руското посолство ", акцентира Кирил Петков.

" За някои е доста комфортно дали това е трябвало да се случи с дипломатите, или не, само че не какво се случва с цените и Плана за възобновяване, какво се случва с антикорупционните закони и дали Рашков ще влезе в КПКОНПИ ", продължи министър председателят.

И съобщи, че решението за съветските дипломатически чиновници е плод на мощен институционален път, а от Българска социалистическа партия са приели, че не става въпрос за бързо и внезапно решение.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР