Първият пролетен месец вече е факт и мнозина имат цял

...
Първият пролетен месец вече е факт и мнозина имат цял
Коментари Харесай

Зодиите, които ще господстват през март

Първият пролетен месец към този момент е реалност и мнозина имат цялостен куп упования, свързани с него. За да не останем разочаровани обаче, си коства да разгледаме особеностите на този не лек интервал, когато светът гладко минава от сън в будно положение. Астролозите споделят кои знаци на зодиака ще бъдат на на ход през март.
Риби
 ТОП 3 трендове за тази пролет ТОП 3 трендове за тази пролет
Тази пролет, както всяка друга, няколко дрехи ще са на респект и ще бъдат желани пред останалите. Всяка себеуважаваща се персона...
Рибите ще бъдат същинските крале и кралици на сегашния месец март -  вниманието на всички ще бъде привлечено към тях. Те наподобяват ужасно, могат самоуверено да показват своите гении, благоприятни условия, професионализъм, да се покажат на света в целия си искра. Можем да кажем, че през март всички Риби живеят като някой блогър, даже и най-малката детайлност от живота им става обществена. Изглежда добре, само че обстановката за вас не е тривиална, даже е еемоционално комплицирана. Ако внезапно поискате да скриете нещо или да се скриете от очите на обществеността, тогава ще бъде мъчно да го извършите. Е, или остава да лъжем.
Водолей
Мощната група планети от знака Водолей, която не толкоз от дълго време ви позволяваше да си поставяте нови цели и да вървите в тяхната посока, стартира последователно да се разтваря съгласно други знаци. Това е като гостите на празненство, след две чаши и няколко тоста, стартират последователно да се разпръскват по ъглите, а това прави вечерта още по-вяла. Така е и с вас - всичко към този момент е почнало, бизнесът е стартирал, само че точно март ще внесе значими спомагателни детайлности в него и ще ви отвори нови благоприятни условия. Може би неприятният факт на месеца е, че ще би трябвало да платите за всичко - подгответе парите си.
Козирози
 Зодиите, които ще срещнат ЛЮБОВТА тази пролет Зодиите, които ще срещнат ЛЮБОВТА тази пролет
На прага на пролетта звездите ще бъдат благосклонни към някои зодии в любовен проект. Везни Промяната се задава зад хоризонта. Ако нас...
Винаги усещате обстановката, преди да тръгнете в някоя посока, преди да се потопите в нея стремително и постоянно напрегнати там, където първо би трябвало да се отпуснете. През март тази тактичност няма да работи - предайте се на потока на живота, не се напрягайте, не мислете авансово, оставете събитията да ви водят. А също по този начин обърнете внимание на запознанствата през месеца, тъй като през първата половина на март те ще бъдат доста значими, обогатявайки ви духовно. Вярно е, че инцидентните запознанства в края на март могат да бъдат съмнителни - без значение дали са измамници, ще посегнат на портфейла ви или на някои други полезности и активи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР