Първият привлечен футболист от новия треньор на Ботев Желко Копич

...
Първият привлечен футболист от новия треньор на Ботев Желко Копич
Коментари Харесай

Ново попълнение на Ботев аут до края на годината

Първият притеглен футболист от новия треньор на Ботев Желко Копич няма да е на негово разположение за дълго време. Испанският халф Антонио Перера съвсем несъмнено няма да се появи в игра до края на тази година. Той бе притеглен на 5 август, само че малко по-късно стана ясно, че е контузен.

В момента Перера продължава да се възвръща от травмата си. Той даже не е в Пловдив, а минава през курс на рехабилитация в родината си. Антонио Не влиза в краткосрочните проекти на хърватския треньор на канарчетата Желко Копич.

25-годишният полузащитник постави подписа си върху дълготраен договор с жълто-черните. Антонио Перера е роден на 8 юни 1997 година в Испания. Като младеж е играл за тимовете на Диоцесано и Естремадура, след което следва трансфер в Депортиво Алавес. От испанския клуб отбранителният халф е преотстъпен в хърватския отбор Истра. В Хърватска полузащитникът изиграва 43 мача за състезание, както и 7 мача за купата. Последният формален мач на испанеца е на 14 май тази година. Тогава той играе при визитата на Хайдук Сплит, изгубена с 1:3.

Антонио Перера е вторият испанец, който ще носи екипа на Ботев, след Рубен Паласуелос. Паласуелос също се изявяваше в средата на терена, като по сходство на Перера мина в пловдивския клуб от Депортиво Алавес.

В лазарета на Ботев не престават да са Тодор Неделев, както и младоците Станислав Работов и Атанас Чернев. Не е ясно и по кое време триото ще се завърне в игра.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР