Първият почти нормален“ концерт от началото на Covid се състоя

...
Първият почти нормален“ концерт от началото на Covid се състоя
Коментари Харесай

Първи концерт без ограничения събра 5000 души

Първият „ съвсем естествен “ концерт от началото на Covid се състоя в Ливърпул в неделя, а 5000 меломани се натъпкаха без маски и обществено разграничаване.

Всички те са се съгласили да бъдат част от този опит за учените, учещи сигурността на всеобщите събития като част от държавната стратегия за изследване на събития. Отрицателният тест за Covid беше изискване за присъединяване. Резултатите са основни за преценката за вероятно разпространяване на новия ковид на такива мероприятия.

Учените изследват и други фактори като придвижване на публиката, взаимоотношения, вентилация, дълготрайност, кетъринг и консумация на алкохол. Затова хора с папки се движеха измежду тълпата и си водеха бележки. Целта е да се дефинира по какъв начин е допустимо да се провеждат музикални фестивали след 21 юни, когато на доктрина ще завърши четвърта фаза от държавния график за " отваряне " на Англия и ще отпаднат рестриктивните мерки за обществени контакти

Продължилият шест часа концерт в неделя бе предшестван от две събития в нощни клубове, посетени от 3 000 души на вечер в петък и в събота.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР