Първият по рода си лаптоп с футуристичната технология на ASUS

...
Първият по рода си лаптоп с футуристичната технология на ASUS
Коментари Харесай

Първият по рода си лаптоп с тъчпад – дисплей вече е достъпен и за българските потребители

Първият по рода си преносим компютър с футуристичната технология на ASUS ScreenPad, която сплотява тъчпад с сензитивен на допиране екран, към този момент е наличен за българските консуматори.
Името на модела е ASUS ZenBook Pro 15 (UX580) и е предопределен за изобретателни експерти, хора на изкуството, бизнесмени и представители на свободните специалности.
Моделът предлага най-хубавата продуктивност в своя клас в тънка, лека и извънредно елегантна опаковка

Работи с последното 8-мо потомство Intel Core i9 процесори с до 16GB RAM памет и в добавка разполага с NVIDIA обособена видеокарта и най-бързите PCIe® 3.0 x4 SSD устройства за предпазване на данни. Високата му продуктивност го прави подобаващ за всевъзможни ресурсоемки задания, както и за видеоигри или други мултимедийни занимания. Предлага се с операционната система Windows 10.


Технологията ScreenPad на ASUS обаче си остава основният акцент в новия модел
Тя разрешава комбинирането на тъчпад и пълноцветен, сензитивен на допиране екран. Така ASUS ZenBook Pro 15 трансформира напълно метода по който потребителите работят и употребяват своя преносим компютър. ScreenPad може да се персонализира. Да се интегрира с разнообразни Windows приложения. Както и със особено създадени стратегии, наречени ScreenPad приложения. По този метод на процедура ASUS слага началото на цяла нова екосистема за приложения. Те дават повече работливост и нови функционалности на клиентите, закупили преносимия компютър.

Припомняме, че към момента е в действие и промоционалната акция на ASUS за крайни консуматори в България, с която компанията ще даде стойностни дарове под формата на програмен продукт и известни видеоигри на всеки клиент, който закупи преносим компютър на ASUS с новите процесори на Intel. Предложението ще бъде годно до края на септември, като според от цената на процесора цените на подаръците ще варират сред 70 и 135 евро. Повече информация за самодейността е налична на адрес: https://www.asusplus.bg/bg/gift/.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР