Първият официално номиниран кандидат за президент за предстоящите избори на

...
Първият официално номиниран кандидат за президент за предстоящите избори на
Коментари Харесай

Първият официално номиниран кандидат-президент - Костадин Костадинов от Възраждане

Първият публично номиниран претендент за президент за идните избори на 14 ноември е ръководителят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов. Номинацията беше оповестена на пресконференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция от Николай Дренчев от политическата групировка. Кандидат за вицепрезидент ще е Елена Гунчева. Кандидат-президентската двойка не участва на конференцията

Националният комитет на партията реши да издигне свои претенденти, тъй като е извънредно време България да има един заслужен и самостоятелен от външни фактори и посолства общественик, сподели Дренчев.

България има остра потребност от президент, който да пази националните ползи, съобщи зам.-председателят на " Възраждане " Цончо Ганев. Той изреди сферите, в които съгласно тях актуалният държавен глава не отстоява изрично българския интерес - въвеждане на еврото, пандемията от COVID-19, енергийната самостоятелност, американските бази в страната, заяви Българска телеграфна агенция.

От " Възраждане " не утвърждават въвеждането на еврото в страната. Следващият президент на България би трябвало да има ясна и точна позиция по този проблем и да я отстоява, уточни Ганев.Следващият президент би трябвало да има ясна позиция и по всеобщата неуравновесеност, обвързвана с COVID-19 и всички ограничения, които се взимат, съобщи той. По думите му, новият държавен глава не би трябвало да е приключил военна академия в Съединени американски щати и би трябвало да сложи въпроса за американските бази в България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР