Първият магазин на веригата за спортни стоки в Перник отвори

...
Първият магазин на веригата за спортни стоки в Перник отвори
Коментари Харесай

SPORT DEPOT отвори врати в Mall Pernik

Първият магазин на веригата за спортни артикули в Перник отвори порти през днешния ден, 7 април, в новия комерсиалния център Mall Pernik. Подаръци, промоции и извънредни предложения изненадаха посетителите и клиентите на новия магазин.

Специално за откриването SPORT DEPOT дава на своите клиенти понижение от 20% на всички артикули в магазина. Промоцията ще бъде дейна в интервала от 7 до 10 април и ще даде опция на всички фенове на спорта да обновят своята сезонна визия и да се възползват от последните трендове в спортната мода. 



е ситуиран на повърхност от 400 кв. м и предлага огромен избор от международни топ марки като adidas, Nike, Puma, Reebok, Under Armour и доста други. Перничани и гостите на града могат да открият най-актуалното от света на спортa и огромно многообразие от спортни и туристически дрехи и обувки, аксесоари за плуване, фитнес съоръжение. От веригата са помислили и за най-малките фенове на спорта и на дейния метод на живот – особено за тях в магазина е построен детски бранш, който обезпечава в допълнение улеснение и наслаждение от извършването на покупки на децата и техните родители. 



„ За нас е същинско наслаждение да ви приветстваме през днешния ден на откриването на първия ни магазин в град Перник. Надяваме се, дружно да създадем спорта едно още по-желано и налично наслаждение за всички поданици на Перник. Ние в постоянно сме се стремили да предлагаме най-хубавото от света на спорта на своите клиенти – нови артикули, богат подбор, качествени артикули с потвърден генезис, професионално обслужване и атрактивни промоции. Направихме този магазин за вас – насладете му се! “, прикани Иво Тодоров, маркетинг шеф на SPORT DEPOT. 



е ситуиран на ет. 2 в Mall Pernik и ще чака всички фенове на спорта всеки ден от 10:00 до 21:00 ч. Празничното понижение от 20% на всички артикули в магазина ще бъде интензивно в интервала от 7 до 10 април 2022 г. 



За SPORT DEPOT

SPORT DEPOT е водеща българска компания за продажба на спортни артикули.

Компанията предлага повече от 150 световноизвестни и одобрени марки и разнородни решения за спорта и свободното време като спортни облекла и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол и доста други.

Веригата разполага с над 30 търговски обекта и филиали в България, Гърция, Сърбия и Румъния.

От 2009 година SPORT DEPOT е част от европейския колос в спортната промишленост – SPORT 2000 International.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР