Първият мач от 18-ия кръг на efbet Лига противопоставя отборите

...
Първият мач от 18-ия кръг на efbet Лига противопоставя отборите
Коментари Харесай

Ботев - Берое, стартови състави

Първият мач от 18-ия кръг на efbet Лига опълчва тимовете на Ботев (Враца) и Берое. Срещата е през днешния ден от 12:30 часа. Врачани се смъкнаха до 12-ото място в класирането и нямат победа от третия кръг, когато се постановиха с 2:1 като посетител на Царско село. Последваха цели 14 срещи, в които отборът на Даниел Моралес не съумя да вземе трите точки.

В някои мачове врачани играят добре, само че необясними пропуски в офанзива и обикновени неточности в отбрана ги лишават от скъпи точки. Така беше и при гостуването на Ботев (Пловдив), когато в края на мача тимът беше покрай изравнителен гол.

Берое пък се показва много по-сполучливо и заема 7-о място в подреждането, само че през днешния ден може да се върне в топ 6, като измести Локомотив (Пловдив). Заралии се стремят да демонстрират нападателен футбол и да преобладават над противниците си, само че като се изключи неостаряващия Мартин Камбуров не разполагат с човек, който да бележи постоянно.

По-рано през сезона Берое завоюва семейството си на Ботев (Враца) с 1:0, а гола вкара точно Камбуров от дузпа. Като цяло отборът от Стара Загора е в серия от цели 7 следващи победи против врачани при голова разлика 21:2.

Вероятни сформира:

Ботев (Враца): К. Костов, Фераресо, И. Миланов, Ничев, М. Николов, А. Георгиев, Бауренски; Ненов, Касини, В. Василев, Бабунски

Берое: Ганев, А. Цветков, Сако, Хаджиев, Джонатан, Даскалов, Тунгара, А. Василев, Д. Генов, Лебон, Фол
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР