Първият капан, който щракна зад политическите ни орки беше съгласието

...
Първият капан, който щракна зад политическите ни орки беше съгласието
Коментари Харесай

Николай Марков: Борисов е изключително опасен играч, за разлика от белите политически мишки

Първият капан, който щракна зад политическите ни орки беше единодушието им да решат казуса с избори, т.е. да вкарат митинга в институционални рамки. Грешка.
В същото време ББ имаше даден период да овладее митингите, в противоположен случай нещата щяха да загрубеят за самия него. И с дребна помощ извън той ги овладя, изцяло професионално. А опасността против него падна! Така се случва, когато водачите са предатели, а цялата българска история е роман за изменничества и братоубийства.
 Николай Марков предложи на Борисов да направи забележима ръководеща коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС Николай Марков предложи на Борисов да направи забележима ръководеща коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС
" Другарю Борисов, приятелю, Знаеш какво ми е отношението към теб и съм ти го споделил персонално, само че за разлика от всички останали аз съм исти...
Много хора ме чуват, зная. Но единици ме схващат, тъй като на множеството българи им липсва както понятиен уред, по този начин и асоциативно, пък и всякакво друго крепко мислене. Искат да им се изясни висшата математика с няколко елементарни думи, само че това не става по този метод. Вината не е напълно тяхна, само че това към този момент е друга, друга тематика, във Facebook.
" Европейски Съюз има потребност от достоверно водачество, което от дълго време не съществува в този съюз на задлъжняли финансово страни. Най-малко може да го търсите при нас. Тук идва отговорността на политиците да схващат това и да не се вживяват във всичко, което не са. И да вършат вероятната политика, а не да летят в облаците, до момента в който им се спука балона.
ББ беше делигитимиран като властник още предходната година и това го споделих ясно по огромна национална телевизия. Има информация, която тече по напълно друг ред и решения, които се вземат вследствие на тази информация. Всичко останало е належащо за нас самите, не за външните. Балканска кухня, за балкански гастрономически потребности.
Борисов е Рекс ортодоксус на територията - посочен, приет и определен!
 Марков: България се намира в здрава хватка на сериозна мафия, която към този момент има международно значение Марков: България се намира в здрава хватка на сериозна мафия, която към този момент има международно значение
" В България има открити три съществени партии, които са Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Във всяка една от тях има две крила - проевропейско и антиевро...
И е извънредно рисков състезател, за разлика от белите политически мишки. Имам цялостна аргументация на изказванието си и рентгенова фотография като доказателство, само че опитните мишки не схващат какво им се приказва, тъй като те имат единствено едно предопределение.
И съм обезпокоен, че ще го видите всички. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР