Първият изцяло електрически луксозен SUV от Mercedes-EQ – EQS SUV,

...
Първият изцяло електрически луксозен SUV от Mercedes-EQ – EQS SUV,
Коментари Харесай

Електрическият кросовър пионер на Mercedes-Benz EQS SUV вече е в България

Първият напълно електрически първокласен SUV от Mercedes-EQ – EQS SUV, към този момент е в България. Всички, които желаят да прегледат електрическия пионер при кросоувърите на немската марка, могат да посетят концептуалния магазин на Силвър Стар в Sofia Ring Mall или шоурума на компанията в София на адрес „ Резбарска “ 5. Автомобилите ще бъдат изложени от 16 декември 2022 година до края на годината, а през 2023 година се плануват специфични тестови карания за клиенти.

За България новият EQS SUV се предлага серийно със седем места. Изцяло електрическият SUV впечатлява с доста пространство, комфорт и съгласуваност в авангардния си и първокласен интериор. Вторият ред седалки са електрически регулируеми. А двете седалки на третия ред се сгъват механично, като се образува еднакъв под на товарното поделение.

За нашия пазар пакет Advanced Plus е серийно съоръжение и включва пакет KEYLESS-GO Комфорт, пакет Асистиращи системи PLUS, пакет Паркиране с камера 360°, фарове DIGITAL LIGHT с проекционна функционалност и други

Новият SUV EQS се предлага в три разновидността – EQS 450 4MATIC, EQS 500 4MATIC и EQS 580 4MATIC, като топ моделът е с оптималната мощ от 400 кВт и въртящ миг от 858 Нм. В взаимозависимост от оборудването и конфигурацията и с помощта на 108,4 кВтч си батерия EQS SUV може да измине до 660 километра по WLTP.

Автомобилът е оборудван с 11 кВт (опционално 22 кВт), 3-фазен, заряден модул за зареждане в домашни условия, като има опция и за бързо зареждане с прав ток до 200 кВт, с което изцяло изтощена батерия може да се зареди за към 31 минути.

EQS SUV идва серийно със завиваща задната ос с ъгъл на завиване до 4,5 градуса, което обезпечава невероятна маневреност и пъргавост на автомобила. Също като EQS, електрическият премиум SUV може да се актуализира отдалечено с функционалността over-the-air. По този метод да вземем за пример на по-късен стадий може да се задейства и завиваща задна ос с ъгъл на завиване до 10 градуса.

Акцентът на интериора на EQS SUV е опционалният MBUX Hyperscreen, който се простира от едната до другата А-колона на таблото.

На българският пазар всички Mercedes-EQ коли се оферират с включена удължена гаранция за 5 години или 100 000 км, сервизно обслужване за 5 години или 100 000 км и услуга „ От врата до врата “ с обхват 15 км.

ххх
Силвър Стар е формален представител на немския тръст Mercedes-Benz AG за България за марките Mercedes-Benz и smart, на Daimler Trucks AG за марките Mercedes-Benz, Unimog и FUSO и на EvoBus за Mercedes-Benz и Setra. Компанията предлага целия набор от услуги за бизнес и крайни клиенти, включително продажба и следпродажбено обслужване на нови и използвани леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове, както и продажби на аварийни елементи. Дилърските центрове на Силвър Стар се намират в София, Пловдив, Варна, Бургас и Евро Старс в Русе.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР