Първият имен ден на сина си отбеляза Антония Петрова-Батинкова. На

...
Първият имен ден на сина си отбеляза Антония Петрова-Батинкова. На
Коментари Харесай

Антония Петрова отбеляза първия имен ден на сина си

Първият имен ден на сина си означи Антония Петрова-Батинкова. На Благовещение Мис България 2009 показа фотоси от първата му фотосесия, направена единствено 14 дни след неговото раждане.

„ Днес, на Благовещение, нашият първороден наследник, нашият Принц – Благовест Ивайло Батинков (Best Batinkov) има имен ден! Сине, бъди здрав, благополучен, интелигентен, мощен, късметлия, ухилен, специфичен, сполучлив, блажен и най-хубав във всичко, в което пожелаеш, тъкмо като великото си име! Бог да е с теб и да те закрилят вси светии! Обичаме те, повече от всичко на света и постоянно ще бъдем до теб! Мама и Тате “, написа тя във Фейсбук.

В началото на март семейство Батинкови направиха погача за здравето на дребния Благовест, който се появи на бял свят на 17 януари. Антония и брачният партньор ѝ наеха ресторант, който украсиха в бяло и алено за случая.

След като роди, миската се изгуби за малко от обществените мрежи. Наскоро тя се похвали, че бързо е съумяла да си върне килограмите отпреди бременността.

Източник: tialoto

Снимка: Фейсбук
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР