Първият филм на актьора Уил Смит, след като удари шамар

...
Първият филм на актьора Уил Смит, след като удари шамар
Коментари Харесай

Първи филм за Уил Смит след скандала на церемонията за наградите Оскар

Първият филм на артиста Уил Смит, откакто удари пестник на комика Крис Рок на церемонията за раздаването на премиите " Оскар ", излиза на екран през декември, предадоха международните информационни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Историческият трилър е със заглавие " Еманципация " ( " Emancipation " ). Фактът, че ще бъде пуснат през декември, значи, че може да бъде включен в конкуренцията за премиите " Оскар " идната година, отбелязва Ройтерс.

Продукцията ще дебютира на 2 декември в киносалоните и на 9 декември в стрийминг платформа " Епъл ти ви плюс ", споделиха разпространителите от " Епъл ".

" Еманципация " бе сниман преди Смит да нападне Рок на сцената, само че не бе ясна датата на излизането му.
Филмът е въодушевен от същинска история на мъж, който се пробва да избяга от робството.

На артиста е наложена възбрана да участва на церемониите за премиите " Оскар " за интервал от 10 години, само че той може да бъде номиниран и да печели влиятелното отличие.

Уил Смит се извини обществено на Крис Рок, на американската кино академия и на обществеността за това, че удари пестник на комика поради негова смешка, обвързвана със брачната половинка на артиста Джейда Пинкет Смит.

След по-малко от час бе оповестено, че Уил Смит печели премия " Оскар " за най-хубав артист в ролята на бащата на тенис легендите Винъс и Серина Уилямс в " Методът Уилямс ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР