Първият фестивален ден на най-вълнуващия детски фестивал премина с много

...
Първият фестивален ден на най-вълнуващия детски фестивал премина с много
Коментари Харесай

Първият ден на Sofia Fun Fest 2017 премина с много усмивки и забавления

Първият фестивален ден на най-вълнуващия детски фестивал мина с доста усмивки и занимания за дребни и огромни.
Стотици малчугани имаха опция да майсторят произведения от глина в Работилничка за приложни изкуства и в тази на Арт къща " Рояна ", ароматни сапунчета с клуб Marioletka, кукли с Арт къща " Куклите ", както и да се допрян до света роботиката и софтуерните играчки посредством Образователен център Технократи и " Роботика ".

За положителното въодушевление на гостите на Sofia Fun Fest се погрижи и танцьорът Атанас Месечков, който изнесе танцов урок. Малки и огромни затанцуваха запленени от уменията на изкусния танцьор. Преди това на сцената се качиха неговите дребни възпитаници от Mesechkov Dance Shool.


Освен латино танци не липсваха и ирландски от Клуб за ирландски танци " Келтски феникс ", както и балет от Студио за типичен балет " ТИАРА ". От Школата по атракционни изкуства на Бойчо Костадинов и гимнастиците от НСА пък изненадаха всички с уменията и ловкостта си.

" Географ БГ " и " Забавна математика " подсетиха, че учебното заведение и сложните уроци към този момент са тук, само че също по този начин демонстрираха, че най-сложните предмети в учебно заведение могат да бъдат и занимателни.
В работилницата на Woodventures децата имаха опцията да основат планове от дърво. Всеки участник самичък избра, изряза, сглоби и декорира модели, авансово проектирани на 3D програмен продукт.
Организаторите от Actualno.com и KidasArts.bg се постараха да не липсват и спортни занимания от ФК Бистрица и тенис от Спортен клуб " Малинова котловина ", също по този начин айкидо от Клуб по бойни изкуства " Aikido club Aiki Budo " и бразилско Джиу Джицу.

За край на сцената се качиха певицата Биляна Лазарова и нейната дуетна половинка - рап звездата Кристо.

Очакваме ви и на следващия ден, когато ще изтеглим спечелилите от специфичната лотария с награди. Всяко дете може да се включи в нея, като събере три печата от трите фестивални зони - тази на арт работилничките, които се намират до амфитеатралната сцена на мола, спортната зона и на сцената, която се намира вътре в Sofia Ring Mall. Наградите са колело, тротинетка, волейболна и футболна топка, дървени печатчета и още забавни изненади. Заповядайте и на следващия ден (24 септември) от 10:30 до 15:00 часа в пространството до амфитеатралната сцена на мола.
Снимки: Actualno.com
ОЩЕ СНИМКИ - ВИЖТЕ ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР