Първият Фестивал на комедията ще събере любителите на качествения хумор

...
Първият Фестивал на комедията ще събере любителите на качествения хумор
Коментари Харесай

Първи Фестивал на комедията тази вечер в Културен център „Стара Загора“

Първият Фестивал на комедията ще събере феновете на качествения комизъм и усмивките, тази вечер, в залата на Културен център „ Стара Загора “.

Стендъп комедиантите от „ The Comedy club “ са подготвили и специфичен Подкаст онлайн още в 17.00 часа. Местата са с предварителна резервация и вход от 5 лв..

Едни от най-хубавите български стендъп комици идват под липите, с цел да разсмеят публиката с най-хубавите си смешки. Изключителен интерес провокира новината за оповестеното в 21.00 часа на 11 август шоу и билетите за него свършиха за дни. С наслада и неспокойствие екипът на Фестивала разгласи в допълнение излизане на сцената за почитателите на занимателните разкази. Все още има останали билети за 19.00 часа.

Фестивалът на комедията в България е основан от старозагореца Иван Кирков. Първото му издание се случва в София през 2014 година, като към този момент има вярна аудитория в няколко огромни български града. С поддръжката на Община Стара Загора тази година към листата е прибавена и Стара Загора, а упоритостта е да стане традиция.

Повече информация за Фестивала на комедията под липите и билетите за него –

Подробности за Подкаста –
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР