Първият български вентролог и един от най-добрите стендъп комедианти в

...
Първият български вентролог и един от най-добрите стендъп комедианти в
Коментари Харесай

Час и половина смях от сцената на НХК с най-новото стендъп шоу на Димитър Иванов – Капитана

Първият български вентролог и един от най-хубавите стендъп комедианти в страната Димитър Иванов – Капитана се завръща в Бургас със своето най-ново шоу " ХОМЕОПАТИЯ ЗА ДУШАТА ". Не пропускайте да станете част от премиерата на този извънреден театър, който е гаранция за положително въодушевление и ударна доза смях. На сцената на Културен дом на НХК, на 26 март /събота/, от 19.00 часа, ще видите и любимеца на народа, българинът от едно време и житейски влъхва в настоящо време - Бай Тъньо, както и най-новия член на техния екип, TikTok сензацията Александър Йорданов.

Пригответе се да чуете истории, които ще ви разплачат от смях. Ще ги разказвате дълго време по-късно на своите другари. Защо алкохолът не е решението, какво можем да научим от кучетата и от кое място се е зародил българският нрав, са единствено част от въпросите, на които ще търсим отговор.

Димитър Иванов е първият вентролог в България. Той съвършено владее своето изкуство. Докато неговата кукла " приказва ", той не си отваря устата, запазвайки каменно лице. Куклата, която артистът е посочил Бай Тъньо, оправя света – нравоучителства, мърмори, слага диагнози и за малко време се трансформират в същинска сензация.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР