Първите представления на открито, които направихме, бяха истинско вълнение както

...
Първите представления на открито, които направихме, бяха истинско вълнение както
Коментари Харесай

Какъв е театъра след коронавируса

 " Първите представления навън, които направихме, бяха същинско неспокойствие както за артистите, по този начин и за публиката. Пропускат се по двама, местата са разграничени, раздават се маски – всички тези ритуали си бяха някаква театрална форма. Под маските на феновете обаче разбрахме, че има искра и че те желаят да бъдат там. Това го потвърди и бързата ликвидация на всички билети ". Това сподели шефът на Театър " София " Ириней Константинов пред " Нова ТВ ".

" Така взехме решение и да създадем и спектакъл пред стълбите на Театър " София ", където да има повече пространство и по-голяма повърхност. Отправих покана към всички мои сътрудници, които желаят, само че нямат опция безплатно да играят на нашата сцена ", сподели още той.

И добави: " След цялото мъртвило, внезапно в този момент предстоят до края на май и юни да се играят общо 40 представления ".

" В началото, след въвеждането на изключителното състояние, всичко беше доста стресово и тежко. Хората в театъра не знаеха какво се случва, само че последователно с появяването на информация, те привикнаха с мисълта, че след големите триумфи, които имаше театърът, идва време, в което човек би трябвало да се спре за малко. Беше необичайно ", разяснява шефът на Музикалния спектакъл Марияна Арсенова.

" Въпреки всичко ние не престанахме да споделяме с хората през обществените мрежи. Осъществявахме и разнообразни събития онлайн ", сподели още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР