Първите полети от новото летище в Истанбул ще бъдат дело

...
Първите полети от новото летище в Истанбул ще бъдат дело
Коментари Харесай

Турските авиолинии поемат първите полети от новото истанбулско летище

Първите полети от новото летище в Истанбул ще бъдат дело на Turkish airlines . Те ще се реализират до турската част на Кипър и до Азербайджан , заяви изпълнителният шеф на компанията Билал Екси пред изданието Hürriyet Daily News, представено от БГНЕС.
Процесът по прехвърлянето от остарялото към новото летище ще трае 12 часа и ще стартира на 31-ви октомври. „ Турските наземни служби ще назначат към 1600 души до момента в който авиопревозвачът ще наеме близо 3000” съобщи още Екси. Той добави, че товарният отдел на компанията ще разреши ново логистично партньорство през септември с китайската компания „ ZTO” и Хонконгската „ PAL AIR”.
„ Във връзка с задачите (на Турция - бел. ред.) за 2023 година ние поръчахме 14 нови самолета в това число 4 товарни и те ще дойдат тази година. Ще имаме 41 от нова генерация в идната година”, показа Екси.
Припомняме, че проектът на Анкара е до 2023 година да успее посредством усъвършенствания в областите на стопанската система, енергетиката, опазването на здравето и превоза да направи Турция част от 10-те най-силни стопански системи в света.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР