Първите опити за съживяване на хора ще започнат по-късно тази

...
Първите опити за съживяване на хора ще започнат по-късно тази
Коментари Харесай

Сензационно! Скоро побеждаваме смъртта? Фирма започва да „събужда мъртвите”, ето как

Първите опити за възкръсване на хора ще стартират по-късно тази година. Базираната в американския щат Филаделфия компания Bioquark разгласи в края на 2016 година, че съгласно нейните експерти „ мозъчната гибел ” не е необратима, написа в. " Дейли Мейл ". Тези дни изпълнителният ѝ шеф Ира Пастор разкри, че компанията скоро ще стартира тестванията на невиждан способ, основан на стволови кафези, върху пациенти в неназована страна от Латинска Америка. По думите му, нови детайлности към сензационната терапия ще станат ясни през идните месеци.

В множеството страни, с цел да разгласят човек за мъртъв, той би трябвало да претърпи цялостна и необратима загуба на функционалностите на мозъка или „ мозъчна смърт”.

Според Пасор обаче, Bioquark е създала серия от инжекции, които са способни да „ рестартират” мозъка. Фирмата възнамерява да стартира тестванията им върху хора до края на годината. Няма проекти те да бъдат тествани първо върху животни.

Първоначално компанията трябваше да тества новата си терапия в Индия, само че локалните управляващи ѝ попречиха.

Първата фаза на тестването ще е следната: компанията ще откри хора в мозъчна гибел и ще търси в тях възможни признаци за обратимост на мозъчната гибел. После възкресяването ще се състои в три стадия.

Първо, те ще извлекат кафези от кръвта на пациента. След това те ще бъдат инжектирани назад в тялото му. След това доза пептиди ще бъде инжектирана в гръбнака на пациента. И най-сетне, пациентът ще премине 15-дневен курс по стимулиране на нервите, включващ лазери и стимулация на медианния нерв.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР