Първите мерки за ограничаване на футболното хулиганство след инцидента със

...
Първите мерки за ограничаване на футболното хулиганство след инцидента със
Коментари Харесай

Ден преди поредното дерби между “Левски” и ЦСКА: Първата мярка за ограничаване на футболното хулиганство вече е факт!

Първите ограничения за ограничение на футболното безчинство след случая със самоделна бомбичка на “Вечното дерби” преди седмица са към този момент факт.

Нови камери са инсталирани на Националния стадион “Васил Левски”. Това е единствено една от множеството стъпки, набелязани от Министерство на вътрешните работи, Министерството на младежта и спорта и Българския футболен съюз.

Новите камери са с резолюция 4 К. Те ще могат да проследят придвижването на всеки фен на територията на целия стадион, осведоми Bulgaria on air.

Ще бъдат сложени и нови стационарни камери, които ще снимат съответен периметър. От техните записи ще могат да се вадят съответни фрагменти, твърдят от Национална спортна база.

Поименните билети, тъкмо избраните места също са включени в битката с футболното безчинство. А на мача “Левски” – “ЦСКА” в сряда ограниченията за сигурност ще са съвсем драконовски.

Ако новите камери бяха факт преди седмица, проверяващите доста по-рано щяха да стигнат до Йордан Исаев. Щеше да бъде ясно и дали и кой му е дал материалите за направата на самоделната бомбичка.

Според юриста на Исаев – Васил Крумов, той желае да подписа съглашение с прокуратур
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР