Първите коментари на депутатите се завъртяха около очакванията им новият-стар

...
Първите коментари на депутатите се завъртяха около очакванията им новият-стар
Коментари Харесай

Депутатите за новия-стар кабинет: Да не променя курса към войната в Украйна

Първите мнения на депутатите се завъртяха към упованията им новият-стар длъжностен кабинет да обезпечи честното осъществяване на изборите, като по думите им това ще е сложна задача, поради вота и на хартия, и на машина. Друга повеля е да не трансформират външно политическия курс на страната във връзка с войната в Украйна. Някои от народните представители не пропуснаха и рецензиите към част от министрите, които не бяха заменени.

 „ Служебният кабинет би трябвало да обезпечи почтени избори, а тази задача в този момент ще е сложна поради бюлетините. Да не вземат страна в политическите разногласия ”, прикани Кирил Петков от Политическа партия.

„ Нямаме упования от служебния кабинет. Нямаме никакво доверие на Атанас Пеканов и сме уверени, че този индивид ще саботира работата на държавното управление в частта за предоговарянето в Брюксел. Странно е за какво българският президент го остави в кабинета ”, съобщи Костадин Костадинов.  

„ Да работят по-добре, макар че щом са същите лицата, е доста мъчно да се чака това ”, пожела Георги Гьоков от Българска социалистическа партия.

„ Ние ще следим и поправяме да не трансформират външнополитическия курс на страната във връзка с войната. Това е значимо. За страдание в това Народно заседание бяха провалени напъните ни за участието в Еврозоната и това се отсрочва ”, съобщи Атанас Атанасов от „ Демократична България ”.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР