Първите два флагмана на технологичния производител Samsung вече са напът

...
Първите два флагмана на технологичния производител Samsung вече са напът
Коментари Харесай

Samsung пуска конкурента на iPhone X през януари

Първите два флагмана на софтуерния производител Samsung към този момент са напът и те ще дебютират рано-рано на пазара - още през януари по време на профилирания конгрес Consumer Electronics Show в Лас Вегас, оповестява Business Insider.

Вероятно двете устройства ще носят наименованията Galaxy S9 и S9+, като значително ще наподобяват дизайна с екрани " без рамки ", натрапен с S8 и S8+. По-подробно те ще бъдат " въоръжени " надлежно с 5,8 и 6,2-инчови Quad HD AMOLED екрани.

От Samsung също по този начин дават обещание много по-бързи процесори, като евентуално това ще е новият модел Snapdragon 845 на Qualcomm. Според информацията базовия модел ще пристигна с 64GB памет и място за microSD.

При камерата се чака да има промени, като тя ще бъде преместена в единия ъгъл на горната задница на моделите, сходно на iPhone X. В средата пък ще бъде изместен датчикът за пръстов отпечатък.

Не на последно място моделите ще бъдат снабдени с DeX - системата на Samsung, която разрешава на смарт телефоните да работят като десктоп компютри благодарение на спомагателен екран и клавиатура.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР