Първите директни полети за 2023 година от България до Сейшелските

...
Първите директни полети за 2023 година от България до Сейшелските
Коментари Харесай

Директни полети до Сейшелите от януари

Първите директни полети за 2023 година от България до Сейшелските острови ще започват от януари, оповестиха от Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България.

Екзотичната дестинация става все по-достъпна и желана от българите. Самолетните билети са към този момент в продажба, като чартърите ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Те ще се осъществят със съдействието на сейшелския туроператор " 7Саут " (7South), българските им сътрудници – " Планет травъл сентър " (Planet Travel Center) и " Луксутур " (Luxutour), както и с дейната поддръжка на консулството.

Датите за директните полети до Сейшели за 2023 година са: 20.01.2023 – 28.01.2023, 25.02.2023 – 05.03.2023 и 18.03.2023 – 26.03.2023 година

Новината бе обявена по време на публично събитие в София, проведено от Сейшелския туристически ръб. На него взеха присъединяване Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма, представители на Туристическия ръб на Сейшели – Бернадет Вилемин, общоприет шеф " Маркетинг на дестинации ", и Лена Хоаро, маркетинг шеф за Русия, Оперативно-наблюдателно дело и Източна Европа, както и Максим Бехар, почетен общоприет консул на Република Сейшели в България, Емерджан Инанчер, общоприет шеф за България на " Търкиш Eърлайнс " (Turkish Airlines), Петър Стоянов, общоприет шеф на Luxutour, и Дарина Стефанова, общоприет шеф на Planet Travel Center.



" Сейшели безспорно е един от нашите сътрудници в туризма, с който желаеме да развием връзките си и да задълбочим опциите за ползотворно съдействие и в бъдеще. Сейшели е желана дестинация за туризъм от висок клас и е ослепителен образец за стойностен туристически артикул, който едни от най-хубавите български туроператори развиват и утвърждават. Вярвам, че към този момент са сложени прелестни основи на нашето съдействие, тъй като доста българи познават дестинацията с най-хубавите ѝ преимущества. Убедена съм, че напъните на господин Максим Бехар, като почетен общоприет консул на Сейшели в България, за развиване на нашите двустранни връзки ще донесат прелестни резултати и в бъдеще ", сподели Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма.

" Щастливи сме, че България стана един от основните туристически пазари за Сейшелските острови.

Потокът от български туристи продължава да се усилва както поради красивата природа, по този начин и поради разнообразните водни атракции и достоверна просвета.

Вярваме, че екзотичната дестинация може да предложи незабравими прекарвания за всеки, а директните полети доста ще улеснят пътуването им до там ", сподели Бернадет Вилемин, общоприет шеф „ Маркетинг на дестинации “ на Туристическия ръб на Република Сейшели.

„ За нас е доста значимо да бъдем част от положителните двустранни връзки на двете страни и туризмаq и да помогнем за по-нататъшното развиване на туристическия бранш. Целта ни е до 2024 година да летим от България до Сейшелските острови всекидневно “, сподели Емерджан Инанчер, общоприет шеф за България на Turkish Airlines.

Сейшелският туристически ръб провежда и специфична сейшелска вечеря на 22 ноември в София за туроператори и сътрудници. На събитието се включи и Анна Бътлър Пайет, ръководещ шеф на 7South, която разкри повече за красивите кътчета на Сейшелските острови и опциите за туризъм през 2023 година. 

Директните полети се радват на все по-голям интерес от българите, а Сейшелските острови се трансфораха в една от най-популярните топли и слънчеви дестинации за отдих в България и Европа. Първите два директни полета излетяха с цялостен потенциал, а пасажерите бяха посрещнати тържествено с дарове и музика още на интернационалното летище в столицата Виктория, се показва в прессъобщението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР