Първи случай на възможна зараза с новия коронавирус е регистриран

...
Първи случай на възможна зараза с новия коронавирус е регистриран
Коментари Харесай

Първи предполагаеми случаи на заразени с новия коронавирус в Португалия и Канада

Първи случай на допустима болест с новия ковид е регистриран в Португалия. Пациентът е настанен в болница в Лисабон в устойчиво положение. Той е дошъл от китайския град Ухан.

В Канада също е регистриран хипотетичен случай на новия ковид.
Заради ковид китайските туроператори стопират всички групови пътувания Oт през вчерашния ден в Китай стартира празнуването на Новата година
Пациентът е мъж на към 50 години, които е посетил Ухан. Той е дошъл в каната на 22 януари и на идващия ден е бил признат в болница в Торонто.

Той е подложен под карантина, изпратени са проби, които би трябвало да потвърдят дали става дума за китайския вирус.

Междувременно Китай разгласи частична обсада на южния град Шантоу, като ограничи влизането на коли и прекрати публичния превоз в опит да управлява разпространяването на смъртоносния вирус.
Расте броят на жертвите на новия ковид в Китай Австралия и Малайзия оповестиха за първи случаи на вируса
Хората, които идват на гарите, ще бъдат тествани и " призовани да се върнат ", обявиха управляващите в града с население от 5,6 милиона души, който е на 1100 км на юг от Ухан.

Броят на смъртните случаи от епидемията в Китай набъбна до 54. Броят на инфектираните доближи 1610 по данни на централните управляващи.
Министерство на външните работи издаде рекомендации за жителите по отношение на новия ковид На този стадий СЗО не предлага ограничение на пътуването или търговията
Извън континентален Китай са регистрирани болни в Хонконг, Макао, Тайван, Тайланд, Япония, Южна Корея, Съединени американски щати, Канада, Виетнам, Сингапур, Непал, Франция, Австралия и Малайзия.

СЗО призна огнището като национална изключителна обстановка за Китай, само че към този момент се въздържа от оповестяване на интернационален ексклузивен режим.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР