ПЪРВИ СЕТ Срещата започна равностойно и двамата печелеха подаванията си до

...
ПЪРВИ СЕТ
Срещата започна равностойно и двамата печелеха подаванията си до
Коментари Харесай

Опъна Му Се Сериозно, Но В Крайна Сметка Клекна Пред Българския Лъв! Нова Страхотна Победа За Григор Димитров!

ПЪРВИ СЕТ
Срещата стартира равностойно и двамата печелеха подаванията си до петия гейм. Тогава Джазири направи пробив, а по-късно го затвърди. Гришо съумя да върне брейка за 4:4. След това двамата печелеха личните си сервис-геймове до 6:5 в интерес на Димитров. След това българинът стигна до три сетбола при подаване на тунизийския си противник, само че не съумя да се възползва от тях. Гришо стигна и до четвърти сетбол, който завоюва и поведе с 1:0 в мача.

ВТОРИ СЕТ
Втората част от мача стартира с ранен пробив в интерес на Джазири още в първия гейм. След това двамата печелеха своите подавания. Гришо имаше късмет да върне брейка в четвъртия гейм, когато пропусна три брейкбола. Равностойната игра продължи до деветия гейм, когато тунизиецът направи нов пробив. При това на нула, с цел да завоюва сета с 6:3 и да изравни резултата в мача.

ТРЕТИ СЕТ
Тази част стартира равностойно, само че в четвъртия гейм Джазири направи пробив. След разменени извоювани подавания Гришо съумя да върне брейка в седмия гейм. Двамата продължиха да печелят своите сервис-геймове и по този начин се стигна до 6:6 и тайбрек, откакто тунизиецът пропусна един късмет за продобиване на срещата. В него Димитров пропиля три мачбола, а Джазири един. Българинът завоюва тайбрека, сета и мача при четвъртата си опция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР