Първи наказан за изнасянето на инертни материали от река Вит,

...
Първи наказан за изнасянето на инертни материали от река Вит,
Коментари Харесай

Първи наказан за изнасянето на инертни материали от река Вит

Първи осъден за изнасянето на инертни материали от река Вит, в региона на Боаза. Басейнова дирекция " Дунавски регион " е връчила акт за нарушаване на строителната компания " Хидрострой ", оповестиха от Министерството на околната среда и водите.

Санкцията е поради действия на компания " Хидрострой " в река Вит, без да са преминати нужните процедури според Закона за водите. Дружеството е подизпълнител на държавната " Автомагистрали ".
Почистване или разкопаване: Какво е правила тежката техника в коритото на р. Вит? В този тип крайбрежията на реката не са постоянни, предизвести Филип Пенчев, хидроинженер от WWF
В края на предходната седмица риболовният клуб " Балканка " подаде сигнал за нерегламентирано изкопаване на баластра от коритото на реката.

Стана ясно, че за дейностите няма позволение, а незабавно откакто телевизионни камери дойдоха на място, тежките камиони изчезнаха.
След багерите в р. Вит: Продължава да се обяснява има ли нарушавания в предпазената зона (ОБЗОР) Премиерът Борисов заплаши със наказания, в случай че се потвърди вина
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР